Det stundas till bröllop….

Publicerad av

… för Dottern! Dock är det inte hon som står brud imorgon, lördag, utan den fd rumskompisen. För sex veckor sedan förlovade rumskompisen sig och om tre veckor bär det av till östkusten med nytt jobb och ny man! Här gick det undan!

Udner påskhelgen då Dottern var hemma såg vi på klänningar eftersom Dottern skall vara ‘brides maid’ tillsammans med flera andra vänner som står bruden nära. Vi hittade klänning och hade fantastisk hjälp av en kunnig och trevlig expert som sökte igenom klänningar, gav råd, men var ändå inte alldeles för påträngande. Lämnade Dottern att prova ifred och Lillasyster och jag såg på. Experten kom tillbaka med jämna mellanrum och tyckte till om än det ena och än det andra, men på ett mycket proffsigt sätt.

Denna klänning blev det alltså och bilden har jag visat förut.

Klänningen beställdes i den av bruden valda färgen och kom till Dottern i studiestaden. Sedan skulle den passas till henne och fållas upp.

För några veckor sedan skickade Dottern denna bild när klänningen hade kommit till henne i studiestaden och hon provade inför sömmerskan som skulle fålla upp den.

Denna helg är alltså helgen med stor H. Imorgon, lördag är det bröllop för hela slanten! Brudparet har valt att inte ha en stor bröllopstårta, utan istället en liten en endast för dem, medan gästerna bjuds på andra delikatesser. Dottern erbjöd sig att baka och dekorera denna tårta. Det var en bråd förmiddag för hennes del och ngn bild på en färdigställd tårta har hon inte hunnit skicka. Däremot imponerade blomman som skall pryda tårtan minst sagt:

En blomma som Dottern gjort för att pryda bröllopstårtan.

Förhoppningsvis återkommer jag senare i helgen med lite mera detaljer om tårtan och inte minst bröllopet!

10 kommentarer

    1. Tack! Jo det lär vara festligt på bröllopet denna lördag. Dock en ganska vanlig lördag hos oss föräldrar som inte är bjudna- eftersom vi inte känner brudparet. 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.