Nej, men garn är ju så mycket roligare!

Publicerad av

Shorts. Dags för nya. Nej, inget shortsväder ännu, men dags att lite börja tänka på saken. Jo, jag har shorts, men skulle gärna vilja ha ett eller två par nya jeans shorts. Idag på eftermiddagen begav jag mig i väg till shoppingcentret för att ta mig en titt…..

Gick in till affären där jag hade tänkt mig att jag skulle hitta dessa shorts som jag redan har ett par av och skulle gärna äga ett till par…. Inga shorts. Så långt ögat kunde nå. Capri/trekvarts byxor fanns det gott om, men inga shorts ännu. Förvånade mig faktiskt lite, för även om det är endast ngn plusgrad och regnigt( snö utlovat under natten), så är det alldeles just april och vårkläderna brukar verkligen vara inne på lager. Och jo, visst fans det vårkläder, men inte de som jag sökte….

Så jag traskade vidare till en annan affär…. Samma sak där. Massor med kläder i alla möjliga färger, former och stilar, men shorts i helt vanligt jeanstyg…? Icke!

Så jag lät saken bero och sökte upp en intressantare affär istället…..

En av väggarna i garnaffären…..

Vad tycks? Är det inte vackert? Besökte denna affär i shoppingcentret som jag ännu inte hade varit till. Vilka mängder garn det fanns! Otur som jag hade haft hittills under denna shoppingresa, hittade jag inte garnet jag hade tänkt mig… Ett garn kombinerat av bomull och linne. Söker vidare…..

Alldeles tomhänt åkte jag hem igen efter att jag hade snabbbesökt alkoholbutiken. Jag behövde nämligen japanskt risvin till kvällens middag: Teriyaki kyckling.

Steka bitar utav kycklinglår marinerade i risvin, sojasås, majsstärkelse ( eller potatismjöl), skuren ingefära, lite strösocker och salladslök.

Serverad över japanskt ris med en sallad till… Väldigt gott!

11 kommentarer

   1. Fniss, förstår. Så beukar jag hamna tänka ochså när jag går in i en bokhandel. – Petra, den pennan är super fin men du har redan tre likadana 😂

    Gillad av 1 person

 1. Så gott det såg ut!
  När det gäller shortsen så får du leta vidare. Själv är jag inte så förtjust i just shorts utan tycker att mina ben gör sig bättre i piratbyxor. Imponerande dock att du kom hem garnlös 😀

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.