Stickjuntan ute på vift. En helt vanlig tisdag

Publicerad av

Jo men visst! En av våra stickjuntevänner råkar vara på besök i Tvillingstäderna och därför slog vi till med en träff! på en helt vanlig tisdagseftermiddag

Denna stickande vän bor på östkusten, men har rötter och släkt här i Tvillingstäderna. I och med att vi ’träffas’ varje vecka via nätet, är ju fördelen naturligtvis att denna stickande väninna också kan vara med.

Be Woolen- garn affären där vi träffades

Det var verkligen kul att träffas IRL! Först shoppade vi loss bland garn, stickor och övriga tillbehör. Det fanns så väldigt mycket fint! I garnväg alltså. Nu hade jag ju förstås just inhandlat garn för några dagar sedan, så jag behövde liksom inte mera. Dock var det roligt att gå på rekognoscering för att se vad som fanns. Priserna var inte hutlösa heller, så det blir nog absolut ett återbesök vid denna fina affär.

Efter att vi sett oss omkring, gick vi till den bakre delen av affären med vårt nya pick och pack om vi hade ngt sådant och för oss andra medhavda projekt. Det finns nämligen en intill liggande lokal som egentligen brukade vara en annan affär, men som garnaffären tagit över. Detta utrymme används till kurser och lektioner normalt, men eftersom det råkade vara ledigt denna eftermiddag fick vi gärna ta över och sitta där sade en av de tre expediterna.

Sagt och gjort.

Under dryga timmen satt vi alla och stickade, diskuterade, sökte upp mönster och hade det allmänt trevligt. En riktigt bonusträff för oss.

Tyvärr kunde ju inte alla närvara, så vi får ta snabb sammanfattning nästa vecka via skärmen istället.

Nystan gjordes av nyköpt garn.
Say cheese!, är nog onekligen svårt bakom dessa munskydd, men så är läget åter och åtminstone kunde vi träffas. ( och jo, kvinnorna längst fram bär egenhändigt stickade plagg)

2 kommentarer

 1. Så trevligt att ni kunde träffas och så praktiskt att lokalen var ledig. Av plaggen att döma förstår jag att ni är väldigt duktiga 😀

  Trevlig trettondagsafton! (Om det nu firas i USA?)

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det var en väldigt trevlig eftermiddag!
   Nejdå. Ingen trettondag firas i USA annat än i gudstjänsten i kyrkorna.
   Dock får jag önska dig trevlig trettondagsafton istället! 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.