Trevligheter vid universitetet

Publicerad av
Detta är Wisconsins karta och vi åt lunch vid denna lilla resturang

Vi hann en del innan vi styrde kosan hemåt denna söndag. Vädret var kyligare än lördagen och mulet, men åtminstone regnade det inte. Vi strosade omkring vid universitetet och Dottern ville vi skulle besöka restaurangen ovan för en matbit innan vi vände hemåt igen och hon tog tag i studierna efter vår lilla mini semester.

Bucky the Badger, grävlingen är maskoten för Wisconsins universitet i Madison

Restaurangen serverade kanske inte riktigt så god mat ändå och jag var väl inte SÅ riktigt nöjd, men Dottern ville ta oss hit och sällskapet var ju i alla fall väldigt trevligt!

Små robotar som åker omkring på trottoarerna med beställd mat till eleverna.

Dessa robotar ovan var väldigt söta tyckte Maken och jag! De studerande kan beställa mat via en app och för en extra kostnad kan maten levereras till dem runtomkring universitetet. Det måste ha varit en hel del beställande av mat denna söndag, för vi såg flera av dessa små varelser som körde omkring. Lustigt var det!

Selfie av helgens gäng

En trevlig helg tar fort slut och efter vår lunch släppte vi av Dottern vid hennes lägenhet för att fortsätta norrut och hemåt. Inte undra på att Dottern trivs i Madison. Det är en väldigt mysig och trevlig studiestad.

13 kommentarer

  1. Det blev en kort men trevlig visit. 😀
   Och ja, de där robotarna var hur söta som helst. Dottern tycker hela systemet med robotarna är knäppt, men Maken och jag tyckte det hela var ganska kul! 😉

   Gilla

   1. Dessa robotar hittade vi ju vid universitetet. De ’springer inte omkring ’ här där vi bor! Fast lite lyxigt med dylik matleverans skulle det ju nog vara…..🤔🤪

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.