Happy birthday….

Publicerad av
Åter ett år har gått… Han var 24 år då vi gifte oss. Idag fyller han 51!

…säger vi till Maken idag! Födelsedag nr. 51. Inga stora utsvävningar denna onsdag precis, men efter den tio timmar långa arbetsdagen smakade det gott med ett par öl och en god middag på en favoritrestaurang. En resturang som nästan gick omkull förra vintern till följd av pandemin. De lokala ägarna satte ett rop på hjälp så att säga på sin nätsida och förorterna runtomkring mötte upp. Beställde hämtmat till höger och vänster och på detta sätt räddades verksamheten. Härligt!

Som alltid var maten utsökt och sällskapet naturligtvis hur trevligt som helst. Tyvärr jobbade Sonen vid matbutiken denna kväll, så han hade inte möjlighet att följa med oss. Däremot var det inga sura miner från honom när han kom hem till en portion hämtmat från restaurangen.

En present till Maken blir det så småningom i form av en ny Äppelklocka, men den måste han nog inhandla själv så att han får den han vill ha.

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.