Högljutt, livat och roligt på alla sätt och vis!

Publicerad av
Efter en timmes gräddning under folie var det dags att avlägsna den och låta lasagnen grädda ytterligare 40 minuter.

Roligt hade de! Roligt hade vi! Flickorna gjorde sig klara att åka på förmiddagen och det låg en viss spänning och en stor glädje i luften. Solen sken och sensommaren bjöd på sitt allra bästa. En sval bris och runt 24 grader hade lovats på eftermiddagen. Alldeles enkom att strosa runt på Renässans Festival.

Dottern i tidsenlig i klänning och helt utan make up.Detta också tidsenligt.

När de kom hem på kvällen efter en hel dag var de naturligtvis trötta och hungriga. Middagen bestående av lasagne, sallad och vitlöksbröd uppskattades enormt och det åts och skrattades. Till flickorna som bor under vårt tak denna helg hade ytterligare två fd rumskompisar anslutit sig och naturligtvis var det kärt återseende och bla. minnen som diskuterades. ( Dessa två har nu blivit klara och fått jobb här i Tvillingstäderna)

Sonen med Flickvän samt Lillasyster anslöt sig också plus Maken och jag och till slut var vi 11 personer här hos oss! Detta har inte hänt sedan pandemin började, så jag måste säga det var ovant, men också mycket roligt med all denna ungdom, skratt och glam i huset.

Köksön är fantastisk med gäster i huset. Bara att duka fram och sedan får alla servera sig själva.
Sju av de nio ungdomar syns på denna bild. Länge satt de runt bordet, pratade och skrattade.

Nu är köket uppstädat och ungdomarna har tagit sig ner till sina respektive rum för att byta till mera alldagliga kläder. Sedan låter det som att det står sällskapsspel och möjligen Wii spel på programmet. Natten är ung och morgondagen bjuder åter på en lång bilfärd för de flesta av ungdomarna. Fast det är imorgon och dit är det ännu långt!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.