Hela familjen drog till Wisconsin!

Publicerad av
Vår härliga, lilla sommarstuga som jag sällan lägger ut bild på

Dottern anlände vid 17 tiden till studiestaden i grannstaten Wisconsin. Maken, Lillasyster, hundarna och jag anlände till (sommar)stugan i samma stat men längre norrut. Sonen hjälpte Flickvännen flytta in i studentbostaden i Wisconsin, men just över gränsen och endast en timme hemifrån. Hela familjen i samma stat under denna lördag, men på olika ställen. Lustigt hur saker och ting kan te sig ibland.

Varmt i vattnet och varmt i luften denna kvava lördag

Trots att det bjuds på sista helgen i augusti är det 28 grader varmt och fuktigheten ligger tung i luften. Hemma i Förorten öste regnet ner för en stund sedan, men här vid stugan duggar det endast.

Vi anlände vid 16 tiden och som vanligt var det oerhört skönt att komma fram och känna doften av fruktig skog. Lillasyster fick vi som sagt med denna gång och detta var ju naturligtvis ett bonus. Hundarna är naturligtvis också med på färden.

Nu blir vi här igen i några dagar. Vädret fortsätter att vara ostadigt och regn finns i prognosen. Efter denna oerhört torra sommar är detta inget vi klagar över. Låt det regna! Vi har tak över våra huvuden!

4 kommentarer

    1. Vi fick välbehövligt regn hela natten mellan lördagen och söndagen. Söndagen har bjudit på helt otippat solsken! Och endast 24 grader, tiden 24! Det tackar vi för!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.