Ut, ut, uuuut…..

Publicerad av

… ville jag! Idag! På eftermiddagen! Trots lördag. Trots vädjan sedan länge nu av guvernören och hälsoministeriet i Minnesota att stanna hemma om man inte behöver åka någonstans.

Jag medger helt klart. Jag hade inga som helst materiella behov. Dock psykiskt måste jag ut innan väggarna här hemma hotade att antasta mig!

Vi är alla hemma jämnt! Eller egentligen inte. Maken jobbar, Sonen jobbar och flyger mellan varven. Dock är Lillasyster och jag hemma sgs konstant!

På eftermiddagen blev det en shoppingtur med munskydden i högsta hugg. Lillasyster och jag!

Därtill var Maken ledig, så Teslan stod till vårt förfogande. Alltså, hörni, det är en mycket rolig bil att köra! Trafik ljuset har knappt slagit om till grönt, du har knappt tänkt tanken att försiktigt röra vid gaspedalen och nästan utan att du vet ordet av susar du fram ljudlöst och smidigt i 45 mph, vilket översätts till 70 km/h. Ingen idé att tänka på strålkastarljuset. Det sköter sig självt. Slår om till helljus då ingen är nära, och blir svagare igen då en annan bil närmar sig. Så mycket som möjligt är automatiserat, även körningen om du vill. Dock testas detta ännu och själv kör jag helst själv med båda händerna på ratten.

Gjorde det oss gott att komma ut i ett par timmar?! Onekligen!

Det blev inte bra så mycket köpt. Det var ju inte det som var tanken.

Ett par underbara doftljus hittade dock hem med oss och det ena har redan brunnit i flera timmar. Det bjuder på havsdoft! Inte en för stark sådan. Då får jag huvudvärk. Utan en svag sådan som får både mig och Lillasyster att drömma oss bort till Hawaii! Det är exakt två år sedan vi var där senast. Det finns drömmar att fira julen 2021 där…. så drömmer nog resten av USA också skulle jag tro, så vi får se hur det blir med den drömmen….

Hemkommen efter shoppingen mådde jag redan tusen ggr bättre. Ännu lyxigare blev lördagen med hämtmat!

Jodå, restaurangerna är åter öppna i Minnesota, men det finns alldeles för mycket Corona/Covid runtomkring oss att vi aldrig skulle drömma om att äta inne på restaurang!

Dock finns det uteservering. I tält/plastboll om man så vill.

Nej tack. Vi tar det i vår…..

Det doftar Hawaii i vårt hem.

2 kommentarer

  1. Drömma måste vi och även komma ut och ”lufta sig” lite försiktigt emellanåt. Jag är sällan rastlös av det slaget men om det händer brukar det räcka med en vända till matbutiken 🙂 Fast det kliar lite i plånboken med ett presentkort jag fick i julklapp. Det måste användas i stan och jag skulle behöva lite produkter från min favoritbutik Rituales. Men … vi får se. Avvaktar nog med det ett tag till, det är lång giltighetstid på kortet.

    Gillad av 1 person

    1. Blir sedan ännu trevligare när du väntat på ngt gott och åker och se dig för vad du kan hitta för trevligt i den affären… Den som väntar på ngt gott som sagt…. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.