2h och 23 min…

Publicerad av

… ja precis så länge var vi luften igår innan vårt plan landade hemma i Tvillingstäderna igen. Direktflyg är alltid lyxigt och det går flera om dagen mellan Phoenix och Minneapolis, så det är extra skönt och lätt att resa mellan staterna.

Det regnade då vi åkte och var  endast nio grader varmt, så det kändes faktiskt riktigt skönt att landa hemma i vintern i en vacker solnedgång. Det är märkligt då man är så van med vintern ändå. Bara att komma hem och lägga på sig vinterskorna  och dunjackan igen liksom.

Nöjda med resan är vi och nu idag, lördag får vi besök av makens syster med barn ( ungdomar) från South Carolina där hon bor., Ingen rast, ingen ro, men tvätten är sgs klar och skåpen är påfyllda igen.

Ha en fortsatt trevlig lördag där på den östra sidan om Potten!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.