Missad chans

Publicerad av

Ovan ser ni den lilla artikeln i dagens tidning, Minneapolis Star and Tribune. Igår kväll, fredagen den 1.11 hade Minneapolis och den jättelika arenan Target Center besök av ingen mindre än Celine Dion! Jag visste att superdivan skulle komma på turné hit, första gången på elva år, men jag hade liksom glömt när precis. Tidigare i veckan såg jag på Instagram, där jag följer henne att det var nu på fredagen. Jag kollade genast  biljetter och jo, det fanns faktiskt biljetter att fås, men de var få och de var inte billiga precis. Eller vad sägs om 220 USD /biljett?!

Enligt dagens artikel ovan var arenan fullsatt, och den rymmer 14 000 personer, så publik hade hon ju. Och sjunga kan hon fortfarande efter en hel massa år i branschen.

Enligt artikeln har hon 122 konserter kvar att ge på alla möjliga och omöjliga ställen innan turnén är över. Månne det skulle finnas en biljett i ngn närliggande stad åt lilla mig och kanske en Make…? 😉

2 kommentarer

    1. Journalist ut i fingerspetsarna är du! ja, det är helt vanligt. Färger används vanligen på första och sista sidan av tidningen som trycks i delar. Alltså en tidning består av flera tunnare tidningar om man så säger. Färg används sparsamt och en sådan lite händelse som att Celine Dion uppträder en kväll i Minneapolis får inget stort utrymme i tidningen. papperstidningen har man sparat in på de här senaste åren eftersom folk hellre läser på nätet. Vi har papperstidning endast på helgerna, under veckan anlitar vi vår prenumeration på nätet.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.