Stor, nej enorm besvikelse…

Publicerad av

… för Lillasyster denna Halloween 2019. Fortfarande sängliggande med stegring/feber, ont i halsen  och nu också snuva. Maken föreslog att  det kanske var bäst att få ett svalgprov gjort, så i förmiddags åkte vi iväg till kliniken. Länge behövde vi inte vänta och  så fick träffa en trevlig sköterska och efter henne en läkare från Storbritannien! Eller åtminstone lät det som om det var därifrån han kom, för amerikan var han då rakt inte.

Trelvig karl, verkade kunna sin sak och meddelade att svalgprovet  som togs av den trevliga sköterskan var negativt och detta som Lillasyster nu tampas med är helt enkelt ett virus som ingen antibiotika i världen kan bita på. Bara att åka hem, bädda ner henne och fortsätta med febernedsättande. Kom tillbaka om inte allting löst sig om tio dagar eller så.

Jaha, hem åkte vi alltså och Lillasyster, som var helt utmattad efter detta besök, kröp direkt i säng igen och sov i en hel timme.

På kvällen kom det hela 51 barn under timmarna två och tiggde godis, men Lillasyster, som var oerhört besviken att hon inte fick vara med, valde att spendera dessa timmar i sitt rum med dörren stängd om sig. Till slut fick jag henne i alla fall ner i köket och vi gröpte ur och skar de två pumporna som vi inhandlade förra veckan. Hon satt upprätt det längsta hon suttit under hela dagen, en hel timme och var alldeles utmattad igen efter att hon färdigställt sin pumpa. Lite gladare verkade hon i alla fall, men nu börjar hon också vara rejält trött på att vara sängliggande.

Förhoppningsvis börjar detta virus ge med sig imorgon….

Lillasyster jobbar med sin pumpa….

Maken tog över Sonens eftersom denna bestämde sig för att han inte vill skära ngn pumpa i år.

Lillasyster skar en sengångare….

… och Maken skar en harpa- naturligtvis!

8 kommentarer

 1. Alltid kommer de lika olägligt dessa flunsor. 51 barn är många, men kanske det bor en hel del barn där runtomkring er. Dessa pumpor är så vackra, har många gånger tänkt att man borde göra lika som ni gör där borta, men det har inte blivit av. Ha en bra fortsättning på veckan. Ikväll skall in till stan och få ta del av lite stå upp komik och sång.

  Gilla

  1. Hoppas ni hade en trevlig kväll på stan! Femtioett barn är faktiskt färre än tidigare år. Vårt bostadsområde består av 500 hem, så nog finns det barn häromkring så det räcker och blir över. Trevlig helg får jag önska dig och familjen.

   Gilla

 2. Så tråkigt för henne! Fina pumpor. Jag gjorde också en i år. Blev en över efter att Dottern med sambo och bonusson varit här och karvat förra helgen. Så jag tog mig an den. 🎃

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.