The beach read

Publicerad av

Denna bok var med på resan och jag plöjde igenom den förra veckan hemma i Jakobstad. En lättläst och underhållande bok på 400+ Sidor skriven av en amerikanska favoritförfattare Elin Hilderbrand. Det perfekta paret( fri översättning från The Perfect  Couple) bjöd ppå det mesta som en riktigt bra sommarbok som läses på stranden skall innehålla.

Jag sökte böcker av denna författare på svenska i Jakobstad, men hittade faktiskt inga. Detta i sin tur betyder ju knappast att de inte har blivit översatta, utan hennes böcker kanske går att beställa på nätet?

Engelskan i boken som författaren använder är lättläst och flyter på, som om man tycker om en utmaning så här på sommaren, är det bara att införskaffa och ge sig i kast med Elin Hidlerbrands intriger och berättelser….

6 kommentarer

 1. Hur plöjer man igenom en bok på 400 sidor på 10 dagar ???utan att läsa med örat ? Jag började med en bok för snart 5 veckor sen.. tror jag kommit till sid 14. Sen köpte jag en pocket som jag hunnit lite längre på… Och för att nämna en till fick jag hem ett adlibris paket idag , med 1 bok inuti. Men så har jag dock HÖRT på 3 böcker på 3 veckor 😀

  Gillad av 1 person

  1. Hemligheten är enkel: medhavd liten läslampa och läsa till långt in på nätterna eftersom jag ändå inte kunde blogga!
   Nu är jag 100 sidor in på nästa roman. På somrarna ägnar jag mycket tid åt läsning- eftersom barnen är stora nu och jag kan! Att lyssna på böcker har aldrig varit min grej. Föredrar gammaldags bok med pärmar och sidor. 😃

   Gilla

 2. Jag vet att jag skulle läsa långt mer än vad jag gör idag (uifall jag inte hade tillgång till en dator och internet). 😉 Det är så lätt att surfa runt på ipaden istället för att ta tag i boken.

  Gillad av 1 person

  1. Nej utbudet är verkligen inte det bästa har jag märkt, men nätet finns ju också.
   Elin Hildebrand är lättläst och typisk romangenre. Skön och avkopplande sommarläsning då hjärnan vill slappna av. 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.