Ny Zumbamusik att förgylla helgen med

Publicerad av

Det blev ett äntligen ett Zumbapass denna lördagsförmiddag.Gått några veckor sedan sist igen. Naturligtvis kändes det i både armar och ben, men det härliga var, trots uppehållet igen, att grundmotionen verkar I alla fall finnas kvar.

Två rätt nya sånger fanns med i dagens spellista och även om jag inte har ngn häftig liten videosnutt av mig själv i Zumbatagen, så vill jag dela med mig av den härliga sydamerikanska musiken.

Man kan liksom inte göra annat än att gunga med i rytmerna och helt enkelt bli glad av denna härliga musik!

Njut! Och kanske hitta på dina egna Zumbasteg…?!

2 kommentarer

  1. Härlig musik och rytm. Skulle vara kul att testa på zumba, vi kanske har haft några pass då och då i Lovisa, men jag gillar inte att hoppa runt i stora grupper om det finns risk att jag kolliderar med andra och trampar dem på tårna 😀

    Gilla

    1. Jo, jag känner igen det där för tre år sedan då jag började. Och ville inte att ngn skulle se mig heller. Numera har jag lärt mig att alla har så fullt upp med att lära sig stegen och hänga med i de snabba rytmerna, så det finns liksom ingen tid att grunna på vad de andra håller på med. Det härliga är att vi har både äldre (70!) damer med, medelålders damer (jag!)med, herrar och ungdomar med i vår grupp. Alla kan vara med och det finns liksom inga steg som är fel, bara solon ibland som inte kanske var ämnade som solon. Poängen är att röra sig i takt med musiken vare sig du har rätt eller fel steg. Som du märker, rekommenderas varmt! 😃👍

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.