Pi Day! ( Pi= pie)

Publicerad av

Idag, den 14.3 eller 3.14 firas Pi Day eller Pi dagen! Uppmärksammas eller firas denna dag hemma? Här firas den mer eller mindre, beroende på om man bryr sig eller inte. Dottern, i Wisconsin på studenthemmet har bakat pajer hela veckan och sammanlagt tror jag hon fick ihop hela sex stycken pajer för sig och sina kompisar! En annan studerande bakade också, men jag tror han fick bara ihop en paj.

Jag har inte hunnit baka pajer idag, har inte ens kokat middag, men Maken inhandlade en paj åt oss istället och den var riktigt god!

I år firades Pi Dagen med med en chokladpaj. Väldigt god om än lite väl söt…

10 kommentarer

 1. Här hos oss har jag aldrig hört att någon firar paj dagen, men å andra sidan kan det bara ha undgått mig. Men för tillfället håller jag bort socker så det blir nog ingen paj för mig, fastän det skulle smaka gott. 🙂

  Gilla

  1. Lycka till med dieten! Jag pausar…. men behöver börja på nytt. Har svårt att hitta motivationen…. pajdagen skulle kanske vara kul att ’importera’….? 🤔

   Gilla

 2. Inte vad jag vet, men å andra sidan har vi alla andra dagar som kanelbullensdag, kladdkakansdag mm. Det är nåt nästan varje dag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.