Värmebölja!

Publicerad av

Efter två veckor i frysboxen har graderna stigit med hejdundrande hastighet och idag hade vi en otroligt ljuvlig vinterdag helt utan minusgrader!

På seneftermiddagen gassade solen nästan från en molnfri himmel och jag blev igen påmind hur långt söderut Minnesota egentligen ligger. Ljuvligt! ( Ju äldre jag blir, desto mera tolererar jag denna årstid vi nu befinner oss i, istället för att tycka om den.Hörde på radion idag att vi har 70 dagar kvar till den offciella våren!)

För att riktigt fira denna värme, blev det skridskoåkning för Lillasyster och en hel massa barn i området  efter att skolbussen hade släppt av dem efter skolan idag.

Till och med hundarna njöt av det vackra vädret:

Lilly njöt på utsidan  på uppfarten framför vårt hem, medan lilla Fiona njöt på insidan i solen bakom glasdörren:

På kvällen tog jag hand om ett annat måste innan det blir kallt igen- tvätta bilen! Jag fick min bil tvättad för några dagar sedan och ikväll, medan flickorna hade lektioner i piano, såg jag till att få bilen som Dottern kör tvättad. Kön till biltvätten var lång, jag var inte den enda med denna tanke denna varma kvaäll i januari.

Efter att solen hade gått ner, sjönk temperaturen förstås ner till några minusgrader igen, konstigt vore det ju annars, men tillräckligt varmt att få bilen tvättad var det verkligen.

Det blev en halv timmes väntan i bilkön in till tvätten, men eftersom jag hade bestämt mig för att få det gjort ikväll, satt jag tålmodigt kvar i kön…

12 kommentarer

 1. Vintern är ingen favorit årstid för mig. Kunde gott hoppa över den men som sagt man får gilla läget. På bilden med Lilly så ser det ut som om våren sku vara på gång.

  Gilla

  1. Vi har väldigt lite snö och med vårt hem som vätter mot söder, har det smultit rejält de senaste två dagarna. Dock ingen vår ännu, snöstorm är på kommande…

   Gilla

  1. JO, jag håller med. Om det skall vara vinter, tar jag gärna minusgrader med lite snö till. Dock räcker runt minus tio helt bra tycker jag… Till helgen blir det frysbox hos oss igen sägs det…

   Gilla

  1. Som varmast har det varit runt fem grader på värmen de senaste två dagarna, så verkligen varmt för årstiden! Härligt och njutningsbart! Det råder tvära väderkast här i detta inlandsklimat. nu utlovas det snöstorm och så skall det bli smällkallt till helgen igen…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.