Små snabba och roliga projekt….

Publicerad av

När vädret åter är kyligt och regnigt lägger jag mitt somriga projekt åt sidan och fokuserar på varmare projekt. Som vantar, sockor och mössor….

Restgarn passar utmärkt för dessa och i söndags började jag med paret sockor ovan och blev klar under stickjuntan på måndagskvällen. Ett enkelt par sockor. Utan mönster men kul ändå. Jag är inte särskilt bra på detta med att skapa fina mönster med bilder tex…. ngt jag borde börja lära mig tänker jag….

Denna onsdagseftermiddag blev denna mössa klar som jag började med på tisdagskvällen. Också gjord på restgarn som jag hade och eftersom jag inte hade tillräckligt av en färg blev det att hitta på ett litet mönster. Det lyckades alldeles utmärkt måste jag säga och ännu har jag mera av det ljusblåa garnet kvar skulle lusten och andan falla på att sticka ngt mera i tex sockväg. Verkligen inget lyxgarn detta garn, endast akryl, men ändå mjukt och skönt att jobba med. ( inte knarrigt som vissa garn i akryl.)

I fredags, då vi ännu hade galen sommarvärme , började jag på en somrig sjal och har kommit en bit på väg med den. Däremot får den nog vänta tills det åter är varmare och det lär ta några dagar eftersom det fortsättningsvis lovas kyla och regn de kommande dagarna….

Påbörjad, somrig sjal i tunnare garn, får vänta ett tag till….

6 kommentarer

  1. Nämen tusen tack! Det var snällt. 😊
   Skulle vara bra om jag var bättre på mönster också…!
   God morgon! Du är uppe med tuppen. Jag går just och lägger mig. Trevlig torsdag får jag önska! 💤

   Gilla

  1. Tack! Jag blev själv väldigt nöjd med mössan!
   Du verkar ha fullt upp med hundrelaterade aktiviteter, så kanske virkningen inte hinns med ändå? 🤔
   Torsdagen är igångsparkad hos oss och förhoppningsvis blir det en trevlig sådan…😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.