Titta det snöar, titta det snöar! Allting är vitt, vitt, vitt…!

Publicerad av

Dagens bild togs av bakgården strax efter kl. 07 när jag släppte ut de fyrbenta vännerna. Det började åter snöa igår kväll och har tydligen fortsatt sgs hela natten. Inga stora mängder denna gång, endast några cm ovanpå det vita täcke vi redan har. Och visst lyser det upp med denna fräscha, kritvita, bländande snö! Egentligen borde jag nog ta på mig solglasögonen om en stund då jag beger mig till mataffären, så ljust är det ute.

Maken har anlänt hem efter sitt dygn på jobbet och skall så småningom bädda ner sig och dra ner gardinerna för att utestänga allt det vita. Dock har han tagit hand om förmiddagens skottande, vilket var oerhört snällt av honom efter en sömnlös natt. Dessutom ligger temperaturen runt noll strecket och då vet ni ju alla hur tung snön är att kämpa med och få bort.

Hoppas alla bloggare, läsare och besökare avverkar en trevlig måndag på era håll i världen. Jag skulle ju iväg till matbutiken i snön….

7 kommentarer

  1. Här blev det en skön måndagskväll och jag hoppas att inköpen gick bra. Det talas om snöstorm i morgon men vi får väl se om det stämmer. Har det inte snöat på hela vintern nästan behöver det inte komma nu.

    Önskar en fin måndagskväll!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.