En man som heter…. Otto?

Publicerad av

Alltså amerikanerna kan verkligen inte uttala Ove. V:et blir till det engelska dubbla v:et. O:et blir ngn slags mellanting mellan U och O och E blir naturligtvis engelskans I. Så ngt i stil med Uowii i bästa fall. Alltså tycker jag det är ypperligt att Oves namn har blivit Otto i den nya filmen som kommer ut i januari. Med ingen mindre än fantastiska Tom Hanks i huvudrollen som Ove/Otto!

Jag satt och slö scrollade på sociala medier en liten stund idag ( Inte min grej alls. Dessa sociala medier. Varför skall endast det positiva visas? Har alla sådana fantastisk liv och varför visas endast sådant som är bra? Nej, jag vet. Jag är säkert tråkig tant, men det tar vi i ett annat inlägg…) och då råkade jag se förfilmen som nu släppts till denna nya Ove film.

Alltså undra kan man ju vad Fredrik Backman tycker och tänker? Att hans lillan anspråkslösa bok om Ove nu skall bli till en Hollywood film? Troligen har han blivit förfrågan och kontaktad innan hela projektet drog igång och kanske ni svenskar som läser detta har vetat länge redan att detta var i görningen?

Hur som helst tycker jag detta skall bli en fantastiks film att gå och se! Jag har läst boken på svenska digitalt, har sett filmen på svenska ( med engelsk text som var ypperligt för Maken.) och köpte även boken på engelska åt svärfar, som förresten tyckte den var väldigt bra. Och nu kommer då en ny film ut i januari. Verkligen ngt trevligt att se fram emot! Bara förfilmen såg mycket lovande ut!

8 kommentarer

  1. Jo det tyckte jag med! Sverige sätts åter på världskartan- kul! 😃
   Och Tom Hanks kan ju verkligen sin sak, så filmen är nog helt klart ett måste.
   God fortsättning på fredagen hos dig med!

   Gilla

  1. Jo men det tror jag nog minsann att han gör. Om man får tro förfilmen håller sig Hollywood till handlingen i boken, med en amerikansk tvist så klart, så det skall bli kul att se filmen. Speciellt för mig som står med varsin fot i båda kulturerna. 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.