Genialt!

Publicerad av
Mitt andra par vantar…. Inte perfekta på ngt vis, men jag är nöjd ändå!

Ja men visst! Övning ger färdighet, så varför inte gräva fram restgarn, nya strumpstickor och börja på? Det blev ett par vantar igen. Mitt andra par och jag är nöjd. Det är inte alls så svårt att sticka dem, men det svåra är att få intagningen eller föminskningen jämn och fin och likaså tummarna. Det är inte ens svårt att ta plocka upp maskorna för tummen, men det är svårt att få tummen fin och snygg tycker jag.

Månne det inte blir en hel drös med vantar att sticka som julklappar ändå… jag har en del andra projekt på gång också, som jag borde ta tag i och färdigställa innan julklappsstickandet tar vid, men sen så… Fast enligt gårdagens inlägg verkar ju julen redan vara här, så kanske jag redan är för sent ute…?!

6 kommentarer

    1. Ja du tycker det. Senare sidan… jo av måndagens bild att döma så…! 🤣
      Tack! Det blir lite olika färger när man gräver i högen med restgarn! Dessa vantar är nog inte så varma eftersom de är stickade av billigt polyester garn, men bra övning som sagt. De blir knappast använda… av mig åtminstone!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.