En stickande kväll i goda vänners lag

Publicerad av

Stickjuntan ni vet. Som jag är med i och som vi sparkade igång via skärmen under pandemin. Vi träffas fortfarande via skärmen på måndagarna till följd av att vi är spridda lite överallt.

Just denna kväll blev det dock en aning annorlunda då jag stod värdinna för vår lilla grupp och vi träffades här hos oss. Vi har två medlemmar som bor på östkusten, men som har anknrytningar här i Minnesota och de råkade vara här på besök denna vecka. Alltså blev det stickning, goda efterätter och en massa härliga diskussioner i goda vänners lag. Att en av våra stickande medlemmar dessutom hade födelsedag idag måste ju helt enkelt firas, eller hur….?

All bidrog med godsaker och f jag i eftermiddags fick veta att den stickande väninnna från östkusten firade 51 år idag, måste ju en tårta inhandlas illa kvickt! En bukett blommor blev det också. ( Nej, jag ställer mig inte i köket och bakar gräddtårta i 30 graders värme, så då fick det bli köpt istället…)
Det börjar bli disktrasor på hög här hos mig….

4 kommentarer

    1. Tack! En trevlig kväll fick vi minsann. Och visst var det en hel del bra som kom ur pandemin också. Märkligt skulle det väl nog vara annars tänker jag. Det är sällan ngt ont inte för ngt gott med sig. 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.