Påbörjad sommar!

Publicerad av
Vårt alldeles egna lilla paradis mitt i Wisconsin skogen

Och så belv det långhelg. Memorial Day Weekend. Som egentligen inte har ngt med sommaren alls att göra, men som markerar början på denna årstid.

Det blir stugliv hela helgen. Prognosen för vädret är inte helt fantastisk, förutom denna fredag då solen har lyst oavbrutet från en molnfri himmel.

Vädret lär skall vara regnigt och ostadigt och eventuellt bjuda på ett och annat ordentligt åskväder, så vi får helt enkelt ta det som det kommer. Varmt skall det hur som helst vara, men ännu ingen hetta. Idag blev det 24 grader Celsius, vilket är alldeles utmärkt för våra breddgrader. Värmen skall öka under helgen och på den lediga måndagen lär vi skall bjudas på 30 grader…. Som sagt… bara att vänta och se….

Jag återkommer troligtvis från Wisconsin senare denna helg, men om inte hörs vi som vanligt från Förorten on ngn dag eller två. Trevlig helg till alla som tittar in!

Båten har hämtats av den trevliga grannen och parkerats på tomten där vi så småningom hoppas bygga ett garage. Denna båt skall förhoppningsvis sjösättas i helgen.

5 kommentarer

 1. Vad trevligt att få vara på villo . Har ni annaos na fästingar hos er ? Eller finns de bara på denna sida av potten ? Hoppas ni får en riktigt go helg nu

  Gillad av 1 person

  1. Väldigt trevligt!
   Jodå. Här finns fästingar! Har precis spolat ner en!
   Hundarna får medicin en gång i månaden under den varma delen på året för att förhindra fästingbett. Maken hade en på sig för några veckor sedan efter en helg här vid villan.
   Grejen med fästingar, fast de är så otäcka, är ju att de lär skall vara väldigt långsamma varelser och kan ta upp till 3 dagar innan de biter fast sig. Det gäller alltså att kolla dagligen att man inte har ngt kryp på sig! Speciellt nu på våren/försommaren då de är som mest aktiva här hos oss.
   Ngt som vi inte har däremot är igelkotten! 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.