Jag orkar…. nästan…..

Publicerad av

Detta med Covid tar sin lilla tid. Har man ju läst, men att nu själv få uppleva sjukdomen så märker man ju att det stämmer. Hostan är bättre. Snuvan är bättre. Ingen kroppsvärk, eller huvudvärk längre. Ingen feber sedan i fredags. Nu är det då energinivån som ännu saknas….. Och lungorna som inte riktigt beter sig som de skall ännu.

På eftermiddagen gav jag mig i kast med bakning! Bara en snabb sats småbröd till kaffet liksom. Varför inte? Jag mådde bra, kaffefiltret ( munskyddet) satt på nosen hemma i mitt eget kök för att undvika onödigt omkring flygande virus för ungdomarnas skull och det var bara att tuta och köra.

Jovisst, gick det bra. Kakorna/småbröden blev goda, snabbt klara och sedan var det bara att städa upp. Ha! Trodde ju jag. Däremot hade Covid andra planer och däckade mig totalt. Jag masade mig uppför trappan till sovrummet och bäddade ner mig sängen. Slocknade totalt i en timmes tid och gick sedan tillbaka ner i köket och städade upp efter bakandet!

Alltså är jag nog inte helt mig själv ännu måste jag säga!

Fast middagen fick jag också tillagad dena kväll. En enkel, varm och god taco soppa som värmde gott inne i bröstet dessa Covid dagar….. To be continued…..

Tacosoppa passar bra när Covid härjar inuti en

Kakorna fick snällt vänta på plåten medan jag sov igen mig efter det tydligen väldigt betungande bakandet!

6 kommentarer

  1. Det verkar vara typiskt för Covid-19 faktiskt. Energin kan finnas men så kommer tröttheten direkt igen. Skönt att du kunde sova en stund och återhämta dig efter baket. Hoppas maken känner sig lite piggare snart han med. Ett lurigt virus helt enkelt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.