Perfekt väder!

Publicerad av

Regn. Hela dagen. I strida strömmar och den allra sista snön är ett minne blott… tills imorgon då det återigen utlovas snö.

Nej, jag är vanligen inte ngn som lovjsunger regnet när det strilar ner men efter alla dessa varma dagar vi haft på sistone, behövde vårt hem en alldeles grundlig genomgång och vädret visade sig från sin bästa sida idag när det kommer till städning. Inget måste att vistas utomhus i denna väta.

På förmiddagen togs träningen om hand och efter lunchen kom då städfe’n och städerskan fram i mig. Det fejades i trappa och tambur och nu på kvällen efter maten tog jag mig an källarvåningen.

Handdukarna är rena , golven både torrmoppade och skurade och källarvåningen dammsugen. Badrummen är skinande rena och lite vanlig tvätt blev också gjord. Nu känns vårt hem rent och fräscht igen.

Imorgon utlovas som sagt snö hela dagen, så vi får se vad jag jag putsar upp imorgon har jag på känn…!

Dammen syns genom dropparna på fönstret på verandan denna blygråa marsdag.

10 kommentarer

  1. Det är nog grönt från i höstas gissar jag. Marken är alldeles frusen ännu. Inte mycket som hunnit grönska ännu…snö utlovas på onsdagen. Vi får ju se vad vi får… snö eller regn…? 🤔

   Gilla

   1. Jo men kom ihåg att Minnesota angränsar Kanadas södra gräns och att vi ligger på samma breddgrad som Italien. Ngt längre söderut än Österbotten….!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.