Helgavstickare!

Publicerad av
Ett kallt solsken tittade fram vid (sommar)stugan då vi anlände

Sonen tyckte nog att mamman var lite knäpp ändå. Han skulle vara hemma sgs hela helgen, det var ju KLART att jag kunde lämna honom och Lillasyster ensamma och följa med Maken till (sommar)stugan.

Första riktiga konserten sedan pandemins början

Efter avslutad konsert för LIlasyster med harpan där hon ackompanjerade orkestern ovan packade Maken och jag hastigt och lustigt och satte kurs nordvästerut. Efter de vanliga nästan tre timmarna var vi då framme.

Vägarna var i gott skick trots snön som föll här uppe på förmiddagen och Teslan körde på. Maken körde på autopilot sgs hela vägen och färden gick över förväntan. Några ggr fick han så lov att ta över då autopiloten inte såg strecken mitt på vägen till följd av snön, men annars gick det mycket bra.

Den första koppen med värmande dryck denna helg instad i (sommar)stugan efter ankomst

Eftersom Maken hade satt upp värmen via appen innan vi åkte hemifrån Förorten var det varmt och skönt i stugan då vi kom fram. Ute blåser det rejält och snön flyger omkring över isen på sjön, men inne är det varmt och skönt.

Imorgon söndag blir det att skotta en hel del eftersom vi inte varit här på ett tag. Vi lär hålla värmen uppe med varsin spade i handen även om den hårda vinden fortsätter som utlovat….

4 kommentarer

 1. Mysigt med stugliv och fin kaffekopp!
  Ser du själv den lilla ängeln på första bilden, den gröna mellan träden i skogen? ❤
  Och så måste jag berätta att jag drömde i natt att jag var på besök hos dig. Du hade en superstor familj och alla skulle jag presentera mig för 😂 Det var sol och varmt och ni hade två pooler men man kunde inte simma i dem för där fanns en massa växter 😱🤣Det kom bara mera folk hela tiden och jag tänkte att detta måste jag blogga om o skicka videoklipp till Finland och berättar hur soligt vi hade det!

  Gillad av 1 person

  1. Kanske jag lägger ut många bilder av solen eftersom du drömde om den? 😂Nu måste jag nog göra dig en aning besviken eftersom vi inte har egen pool. Pool finns det dock i vårt område, tre stycken, men privata eller fulla med växter är de dock inte. 😂
   Då vi letade efter vårt hem för nu 11 år sedan ville vi med flit INTE ha ett hem med pool. Dessa är mycket arbete att sköta om och ta hand om. Alltså tyckte vi det var en bra lösning med allmänna pooler i området. ( anställda företag sköterska dessa och alla invånare betalar en summa för poolerna.)
   Just nu i februari är poolerna förstås stängda och inte fulla med växter heller utan istället täckta med en presenning.
   Däremot är det bara att hoppa på första bästa plan till Minneapolis om du vill komma på bloggträff! Välkommen! 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.