500!

Publicerad av
The Leaderboard på skärmen på vår Peloton cykeln efter att jag avslutade förmiddagens träning

Femhundra åkturer på denna träningscykel som inte åker någonstans! Häftigt och kul och detta mål nådde jag i dag på förmiddagen. Och det var inte vilken åktur som helst heller….

… det var en åktur med brittiske instruktören Leanne och musiken hon hade valt var endast ABBA låtar! (Därav klädseln och de väldigt blåa ögonbrynen också! 😂) Tyvärr inga låtar från det alldeles nya albumet, men väl en hel massa hits från ABBA Gold albumet som jag själv har. Det var ett härligt pass och halvtimmen gick väldigt fort. Inget personbästa fick jag, men alla mina värden var högra än det varit på länge. Alltid ngt!

Halsduken i spets är nästan klar…

… och om ngn funderar, så är min spets så här långt. Vi har endast några dagar kvar på årets sticka spets kalender. Vissa mönster har jag gillat bättre framför andra och bra övning har det varit.

8 kommentarer

 1. Nice work på cykeln. . Heja heja , och ABBA att höra på. Vi har mega marathon imorgon , så vi fick lägga in våra önskemål för musiken 80 , 90 tal …
  Jag tkr det är otroligt att du orkar sitta och virka . Jag har dock inget intresse av sånt hantverk . Fin färg på garnet.

  Gillad av 1 person

  1. Hoppas mega maraton med 80 och 90 tals musik blir toppen. Det gör stor skillnad vad man tränar til! Tycker jag i all fall.
   Nej jag virkar inte en enda maska! Stickar desto mera…! 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.