Klockrent!

Publicerad av

Klockrent körde han och kammade hem körkortet denna 16 årsdag! Lyckligare  Son får man söka efter! Som han väntat och räknat dagarna till denna stora dag då han äntligen skulle få köra upp. Femtio körtimmar  behövde han och de fick han ihopkört  för flera veckor sedan.  I augusti var han lite orolig för att ha inte skulle hinna få ihop tillräckligt med övnings timmar i mörkret, men när det en gång blev höst och mörkt, var det inga som helst problem!

Idag  körde han upp och redan vid 13 tiden eftersom dagen var kort i skolan (till följd av slutet på terminen) hade  han sitt kortkort i handen! Än så länge är det bara ett ifyllt formulär, men så småningom dimper det nya körkortet ner i postlådan.

Nu är det endast Lillasyster i denna familj som behöver skjutsas till olika ställen… Visst känns det lite märkvärdigt ändå….

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.