Måndag med fulle rulle och kyliga temperaturer

Publicerad av

Denna kyliga måndagsmorgon kändes det extra kallt när jag stegade ut i mina träningskläder, som förstås  inte är sydda att behålla mycket värme nära kroppen precis. Halvlånga yogabyxor är inte världens bästa att ha på sig när utetemperaturerna rör sig kring nollstrecket, men det var så dags att upptäcka det då. Jag hastade nämligen iväg till den nya, närliggande mataffären  innan Zumabapssaet i förmiddags. Min måndagszumba har blivit flyttad från den helt ypperliga tiden 10.15, till hela 11.20! Det är alldeles för sent, mitt under lunchtimmen och flera av våra stammisar kommer inte längre. Det har klagats både till höger och vänster av oss alla till instruktörens chef ( instruktören själv har inget att säga till om när henens Zumba hålls på gymet.), men det kommer nog inte att bli ändrat tillbaka till ursprungstiden. Som svar på mitt mejl skrev hon endast:

Change is hard…. 

Och sedan lite mera om hur det är ett konstant pussel att få in nya slags lektioner och hur hon inte sett ngn trend mot färre deltagare då hon jämför siffror från förra året, jämfört med i år. Så, ngn ändring tillbaka blir det helt klart inte. Det blir jag som måste ändra min lediga måndag istället och imorse slog jag sak i saken och åkte iväg till mataffären med smutsigt hår och iklädd träningskläder.

Det gick bra det med och det visade sig vara ett klokt beslut. Efter hemkomsten från mataffären åkte jag direkt till Zumban och efter den hemkomsten blev det ju förstås dusch och fräscha kläder och sedan iväg att hämta sonen från skolan. Dags för specialtandläkaren och lite justeringar i munnen. Aldrig trevligt och han avskyr allt skrot i munnen stackarn. Just över ett år kvar….

Väl hemkommen efter det blev det en hastig och lustig middag och sedan iväg att hämta Sonen från skolan en  andra gång denna dag, dit jag hade tagit honom efter tandläkaren, Hann jobbar   på kulisserna till nästa pjäs som har premiär om nästan två veckor.

Nu är det kväller och ögonen faller nästan ihop medan jag skriver detta. Bäst att lägga bort allt vad bloggar heter och ta natten. Nya tag imorgon…. God natt där på östra sidan Potten!

 

2 kommentarer

    1. Tack för det! En liknande kommentar fick jag av Maken.Dock tvivlar jag på att Zumban ändras tillbaka till de ursprungliga tiderna. Lite irriterad blir man ju… 😒

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.