Konfirmationssöndag…

Publicerad av

… var det för Sonen igår. Elva ungdomar konfirmerades tillsammans in i den Kristan tron och det var en väldigt trevlig och betydelsefull stund för ungdomarna som började i skriftskolan i november 2018,för nästan ett år sedan.

De har haft en alldeles förträfflig ledare i ungdomsledaren som kan kombinera både roligt och allvarligt på samma gång. En ung kvinna i trettioårsåldern, som onekligen förstår sig på ungdomar och trivs med sitt yrke och är på alla sätt och vis rätt för det hon jobbar med.


 

 

 

 

Här har ungdomarna gått igenom konfirmationen och vänder sig  mot de församlade för attt ta emot deras  gratulationer i form av applåder. Sonen står andren från höger. Den ena utav två präster, står framför ungdomarna. (  en manlig och en kvinnlig.)  Väldigt trevligt med en kvinnlig präst måste jag säga, men de är båda mycket, mycket bra.

 

Efter gudstjänsten radade alla ungdomarna upp sig och alla i församligen fick ta i hand och gratulera mera personligt.

 

 

 

 

 


Dagen till ära var Svärföräldrarna också med och vi lyckades faktiskt få en familjebild tagen. Tyvärr var ju Dottern inte med eftersom hon var vid universitetet i södra Wisconsin.

Det blev en fullspäckad, men mycket trevlig helg. Nu är måndagen strax förbi och imorgon väntar jobbet för min del….

8 kommentarer

  1. Vackert familjefoto!
    Här har vi ikväll plockat in alla sommarmöbler och ännu en gång konstaterade vi att vårt förråd är alltför litet! Å snart bör det iväg på träning till crossfit salen.

    Gilla

    1. Tusen tack för den komplimangen! Jag var nöjd med fotot- faktiskt! Ingen inplockning av sommarmöbler hos oss ännu. Tillbaka till 30 strecket angående värmen hos oss! Hoppas du hade ett bra motionspass! 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.