Nya pallar

Publicerad av

I vårt kök finns en köksö, som här åtminstone, är väldigt populära i nyare hus. I äldre hus som renoveras, installeras ofta en sådan om det finns utrymme. Det finns ju både mindre och större varianter.

Ända sedan vi flyttade till vårt nya hem (för snart åtta år sedan!), har min Svärmor tyckt att vi borde ha pallar eller stolar vid köksön och jag har alltid svarat nekande. Ett tag ville hon till och med köpa pallar åt oss, och jag fick vänligt med bestämt avböja att jag inte ville ha några sådana.

Lillasyster var endast tre år då vi flyttade hit och världens bästa klätterapa. Allt skulle klättras på och testas, vilket var orsaken till att jag inte ville ha några pallar. Skulle man äta, även om det var ett snabbt mellanmål av ngt slag, fick man lugnt sätta sig vid köksbordet.

Förra veckan kom det en stor leverans i form av en stor låda. Levererad till följd av ett inköp på nätet. Vår nya sommarstuga har också en liten köksö ( den är totalt invändigt nyrenoverad. Inte av oss, men av de förra ägarna.) och jag tyckte faktiskt att vi nu kunde köpa pallar till denna.

Sagt och gjort. Jag packade upp dessa pallar ur lådan och var väldigt nöjd. Ställde dem här vi köksön i förorten tills vi åker till sommarstugan igen. Då får de nya pallarna komma med.

Lillasyster vare inte sen att testa dem hon heller och precis ALLA mina farhågor besannades. Tack och lov är hon ju inte tre år längre…

Vem har sagt att pallar skall sittas på…?! 🤔😉

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.