Firat!

Publicerad av

När en Svärmor uppnår den högaktningsvärda åldern av 82 år skall hon firas vare sig vi har trötta gäster  här eller ej, eller hur?! Alltså, åkte jag och Syster Yster med barn til den närliggande mataffären för att inhandla lite förnödenheter för ett snabbt ihopsatt kalas på kvällskvisten. Jag  hade ingen present, så det fick bli ett kort med humor och en vacker blombukett.  ( Dock märkte jag ju under kvällens gång att det inte var så viktigt med presenter. Samvaron och maten betydde långt mycket mera!)

Till middagen fixade vi amerikansk mat, ( vad annars?!) som hamburgare gjorda på grillen, chips, bruna bönor och kålsallad. Till efterrätt blev det Svärmors favoritpaj såklart, French Silk Pie!

Det blev ett trevligt återseende för Svärmor, Svärfar, och Syster Yster med Make. Barnen blev en ny bekantskap eftersom de inte fanns när familjen senaste var här. Påtänkta dock, men inte anlänt ännu.

Det pratades och skrattades och det är ju tur att Syster Yster med Make klarar av engelskan så bra, för värre är det med Svärföräldrarnas svenska, fast jag nu har bott här i över halva mitt liv.  Dock måste jag ju säga att jag itne riktigt tagit mig tid tt lära dem heller förstås. Så lite är det ju nog mitt fel om man säger så…

Nu har Svärföräldrar åkt hem till sitt. Den gästande familjen får förhoppningsvis lite flera timmar med sömn än vad de fick föregående natt!  Våra barn har en skoldag kvar och sedan får de äntligen sitt efterlängtade SOMMARLOV!!

image
Födelsedagsbarnet, Syster Yster och Make.
image
Lillasyster ned pätkispåsten hon fick av gästerna. Lillasyster ÄLSKAR Pätkis!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.