Plötsligt händer det!

Publicerad av

Och våren gör sitt intåg! Så där mitt i allt liksom. Efter gnäll och klagomål och mera snö utlovat som tack och lov blev till regn fick vi denna fredag erfara 6 plusgrader. Kyliga vindar, ngn värme att tala om handlade det inte om i skuggan, men befann man sig i solen var det en helt annan känsla. Solen står igen högt på himlen och den värmer åter.

På seneftermiddagen hade jag parkerat mig för första gången utomhus med stickningen denna vår och en stund senare släppte den gula skolbussen av gymnasieeleverna bild gathörnet. Skönt med helg efter en intensiv skolvecka även om en hel del skolarbete skall avverkas under helgen också naturligtvis.

En snabb titt på helgens väder på mobilen avslöjar mera sol, om än inte riktigt så soligt som idag. Inte undra på att de höga snödrivorna dragit ihop sig så snabbt även om marken ännu är helt frusen. Det är nog fortfarande ett par veckor innan vi inte har minusgrader på nätterna. Dock är våren tydligen helt klart kommen och det är verkligen skönt efter denna snörika vargavinter.

Trevlig helg alla där på den östra sidan av Potten!

2 kommentarer

    1. Jo men så är det ju. Visserligen brukar vi få ngn ordentlig snöstorm i april, men snön är blöt och tung och smälter lika fort som den kom.
      Trevlig fortsättning på lördagen hos er med! 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.