Morgondis

Publicerad av
En rödgul sol har ganska nyligen tagit sig upp över hustaken….

Det brinner. I skogarna norr om Minnesota i grannlandet Kanada. Nu har röken tagit sig ner hit till oss i Tvillingstäderna med omnejd och i några dagar nu har vi haft disigt solsken. Ibland är diset tjockare, ibland tunnare. Beror väl helt enkelt på hur mycket rök det råkar finnas i atmosfären just då…. Denna bild knäppte jag för just över två timmar sedan då solen gick upp vid 07.20.

Trots röken och diset ser det ut att till bli åter en varm och vacker september dag med runt 27 grader varmt senare på dagen. Dock svalkar det av skönt till kvällarna vilket är ytterligare en skillnad från sommarmånaderna, så visst är hösten här…..

Lillasyster har precis anlänt till gymnasiet och påbörjat onsdagen. Som förhoppningsvis inte kommer att bli riktigt lika lång som tisdagen blev för henne. Maken är på jobb, men lär få en kortare dag till följd av strejken bland sjukvårdarna. Dock kommer strejken att vara över imorgon. Det bestämdes redan på förhand att strejken skulle hållas endast i tre dagar. Sjukvårdarna återvänder till sina jobb som normalt medan fackets förhandlingar med de olika arbetsplatserna ( sjukhusen) fortsätter.

Själv skal jag jag ta itu med dagen. Tvätt står på dagordningen och naturligtvis den dagliga träningen. Möjligen också en snabb avstickare till den närliggande matbutiken, vi får se….

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.