Uppkrupen i fel säng..

Publicerad av
Min mugg (som jag fick av Dottern från Bahamas dit hon åkte för några veckor sedan) är fylld med hett te denna tisdagskväll….

… men har det rätt bekväm ändå. Jag har nämligen intagit Dotterns säng denna kväll medan Maken sussar sött i vår gemensamma säng.

Det är nämligen så att då jag vaknade imorse hostade jag och hade ont i bröstet. Det har inte blivit nämnvärt värre eller bättre under dagen, men för säkerhets skull bäddade jag ner mig bort från Maken ikväll.

För en stund sedan gick jag in på klinikens web portal och beställde tid för ett Covid PCR test. Lika bra att få det överstökat. Detta blir faktiskt första gången jag testas under dessa två år! Och den sista i familjen som får ta del av denna erfarenhet.

Eftersom vi har så få fall i staten just nu var det inga som helst problem att snabbt få en tid för testet.

Nu tror jag faktiskt helt och fullt att jag drabbats av en helt vanlig förkylning. Denna hosta och det onda i bröstet känns bekant. Ändå är det bra att få testet överstökat och svar på virus frågan.

Återkommer……

8 kommentarer

  1. Hoppas du får ett negativt test resultat ! Hur länge hamnar ni att vänta på PCR resultat ? Vi ska tro att det ”bara ” är en vanlig förkylning ! Krya på dig !

    Gillad av 1 person

  2. Go morron. Neee , voj arma 🙈 tänkte just säga att du känner nog skillnad från vanlig snoro.. Krya på dig min vän❤ . Hoppas du får en lindrig variant av elämdet .

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.