Sista dagen i paradiset som kallas Kauai

Publicerad av

Väskorna är packade och instuvade i bakluckan i hyr bilen. Ikväll bär det av österut igen. Hem till Tvillingstäderna. Vi är redo. Faktiskt. Om jag kunde ta med den vida oceanen och den fantastiska solen, skulle de gärna få komma med i kappsäcken, men annars är vi klara att åka hem och till verkligheten igen. Och det är ju egentligen bra. Då vet man att resan levererat och att borta är bra ( fantastiskt!), men hemma är bäst.

Dock har vi lite tid för Hawaii och härliga aktiviteter ännu. Planet går sent ikväll, då vi normalt kryper i säng, så det finns en hel del timmar att hitta på härligheter och skapa ännu flera minnen.

Vädret har visat sig från sin bästa sida precis hela veckan. Regn en kort stund på eftermiddagen i måndags, men efter det har det varit sol, sol och ännu mera sol. Bättre väder kunde vi helt enkelt inte ha fått.

Jag återkommer från Förorten kära läsare. Det blir ngn dag igen eftersom Hawaii ligger 12 timmar efter i tiden i Finland.

Aloha och Mahalo!

10 kommentarer

  1. Alltså… det är lätt att glömma att det finns platser på jorden med värme och sol, där kyla, snö och mörker inte dominerar. Men nu har vi ju redan lite längre, ljusare dagar i vår nord 🙂
    Hoppas ni har haft en riktigt fin resa ❤

    Gillad av 1 person

    1. Tack! Resan var väldigt härlig! Skönt med en paus från vintern helt enkelt. Nu orkar vi de resterande 6-7 veckorna som vi troligen har kvar av denna årstid…. Dock hjälper ju onekligen det återvändande ljuset! 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.