När det kommer riktig post….

Publicerad av

… är det så himla roligt! Tusen tack till dig Kära Kusin! Tänk att få fiskbuljong med posten kan vara så spännande? Faktiskt inte ngt som jag ännu lycktas hitta här på andra sidan Potten. Kyckling finns. Kött finns och grönsaksbuljiong likaså. Men icke fiskbuljong.

Lillasyster såg skumtomtarna och pätkis karamellerna och tjöt till av glädje! Hon älskar Pätkis och det är verkligen inte ngt godis vi kan få tag på här hos oss. Inte ens på nätet. Jo, kanske vi kunde, men att beställa sådant lyx ända från Finland känns lite väl onödigt ändå.

Förhoppningsvis, förhoppningvis åker vi österut i sommar, men som pandemin ter sig just nu, ser det åter en aning mörkt ut. Nåja, det är många månader till juli ännu…..

Åter en harpkonsert via zoom är överstökad

… och tack till er som hade möjlighet att logga in till harpkonserten som Lillasyster med harspelande vänner gav i förmiddags! Det var så roligt att se er alla! Hon hade en fantastiskt stor publik med åhörare från USA, Kanada Sverige och Finland! Tusen tack till er som tog er tid! Lillasyster blev så glad för alla hejarop som kom!

4 kommentarer

 1. Vilken härlig gåva att få! Allt finns inte utomlands även om jag förstår att USA inte är utomlands för dig för man kan ju ha två hemma. Vissa saker kan man verkligen sakna. Åren sonen bodde i Brasilien skickades ett och annat dit. När jag hälsade på inför en jul hade jag bland annat med mig Abbas sill vilket absolut inte gick att köpa i Porto Alegre. Även en flaska snaps och saffran fick följa med.

  Trevlig fjärde advent!

  Gillad av 1 person

  1. Det är alltid lika kul med julpaketet hemifrån och bidrar till en viss hemlandskänsla. Trots två hem, är och förblir Jakobstad i Finland där rötterna finns. Och så är det säkert för alla som bor utomlands.

   Gilla

  1. Bra med svenska affärer! Vi har skandinaviska gåvobutiker utströdda lite här och var här i mellanvästern, men det är sällan de säljer godis och annat gott hemifrån.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.