På kurs med Kurt ( eller egentligen Richie och Gracie)

Publicerad av
Gracie till vänster i bilden befann sig i Brooklyn i New York, medan Richie befann sig här i Minnesota

Denna snöiga kväll satt Maken och jag hemma i soffan på kurs, matlagningskurs nämligen. Från företaget som vi beställer fisk ifrån. Egentligen fick jag inte så många nya tips, men atmosfären var trevlig och utlottningen var det roligt att vara med i under live sändningen. Tyvärr vann vi ingen fisk, men det var kul ändå. ( Och vi var 500 stycken som var inloggade. Under dylika omständigheter blir ju oddsen rätt låga….)

Denna charkuteri bricka var helt fantastisk!

Det pratades alldeles speciellt om att ha gäster och olika fester och jag fick riktigt en längtan efter att ordna ngn slags fest. Det är bara det att den där pandemin fortfarande härjar och det verkar en aning galet att ställa till med en stor fest av ngt slag….

Det skrala snötäcket fylls på ikväll.

Snöfallet började i eftermiddags och det har lovats en hel del. Runt 20 cm, men vi får ju se hur det blir sedan när det hela är över. Snöfallet lär skall fortsätta hela natten

Flera av skoldistrikten i staten skickade hem eleverna lite tidigare idag. Likaså i vårt skoldistrikt och våra ungdomar kom hem två timmar tidigare än det normala. Allt för att försöka ha skolbussarna undvika den värsta rusningstrafiken.

Imorgon bitti blir det att gå ut för att skotta innan vi gör mycket annat. Angående en vit jul, ser det för tillfället mycket lovande ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.