400!

Publicerad av

Det har tagit sin lilla tid, men idag kom jag äntligen till 400 träningspass på Peloton träningscykeln! Dagen till ära tog jag ett pass på förmiddagen och sedan ett till med min favorit instruktör Christine på kvällen Då var passet live från New York City. Passet som jag tog i förmiddags var inspelat igår, måndag.

Något personligt rekord blev det inte idag, men det kan det ju inte bli varje gång heller. Höstallergierna spökar alltjämt, så andningen har jag lite svårt med trots medicinering. Så fort vi får den första höstfrosten borde allergierna lätta, men dit är det nog ett tag ännu eftersom vi åter har runt +25grader på dagarna. ( Och runt +12 på nätterna. Inget läge för frost ännu…)

Hur som helst, bra känns det att riktigt åter har tagit tag i detta tränande på hemmaplan. Zumba är cyklandet definitivt inte och det saknas verkligen. Gymet ÄR öppet, men Delta härjar fortsättningsvis och ngt besök dit är inte aktuellt. Förhoppningsvis lugnar Delta ner sig här snart och gym besök kan åter bli aktuella. Bara att vänta och medan detta väntande pågår fortsätter cyklandet eller spinningen…( ngt garn lär det dock inte bli… haha!)

Pass nummer 400 togs i förmddags!
Dagens andra träningspass , denna gången live, med Christine skall just börja

8 kommentarer

 1. Härligt! 👋 Jag spinnar på här hemma jag också eftersom jag ännu inte är redo för gym. Men motion i alla dess former är bara bra. Jag har följt instruktörer som har inspelade pass men vore roligt att testa på live också.

  Gillad av 2 personer

   1. Grattis igen! Spelar ju ingen roll vilket märke på träningscykeln man har. Så länge du är nöjd med investeringen och använder den. I vinter gissar jag du kommer vara xtra nöjd att inte behöva ge dig ut på hala vägar. Spinn på! 😀💪🏻

    Gilla

  1. Tack! Mycket bra investering tycker vi. Används flitigt.
   Vet inte om Peloton ännu har kommit till Norden , men det finns instruktörer både i London och Frankfurt, så träningscykeln säljs där. Gissar att det inte är länge innan företaget upptäcker Norden och en potentiell marknad där. 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.