Vill man vara fin, får man lida pin…. Eller hur var det?

Publicerad av

Jodå. Mamma hade ju lovat. Så länge hon sköter om det nya hålet i örat så att det inte infekteras och osåras.

Sitt alldeles stilla och dra in ett djupt andetag.

Förra veckan med de gästande kusinerna i släptåg stod vi alla omkring och tittade på. Modig var Lillasyster, ingen tvekan om den saken. Jag fick naturligtvis skriva under en hel de formulär på en skärm. Försäkra butiken om att jag inte skulle komma efter dem ifall det blev infektion eller stämma dem om ngn av oss fick Covid pga vistelse i deras affär etc. När det äntligen var överstökat fick Lillasyster kliva upp på pallen och sätta sig ner. Kvinnan i butiken tog en tuschpenna och markerade var de nya hålen skulle sitta och sedan fick både Lillasyster och jag ta oss en titt innan den lilla pistolen kom fram. Som synes på bilden satt Lillasyster stolt och allvarligt på pallen och rörde knappt en fena när örhänget sköts igenom öronsnibben. Hon, som liksom Dottern har en väldigt hög smärttröskel, sade att det knappt kändes.

En mycket förväntansfull Lillasyster….

Slutet gott. Allting gott och så här en vecka senare kan jag meddela att precis som tänkt, sköter Lillasyster sina nya hål förträffligt och hittills har inga alla infektioner synts till. Lillasyster är nöjd och ångrar inte sitt beslut. Vill man vara fin, får man lida pin, eller hur var det…?

4 kommentarer

 1. Nice, klart tösen ska ha 2 hål i örat. Allt annat är ocoolt. Sen när hon börja säga att tungan eller annat ska piercas då får du börja spärr emot 😀

  Gillad av 1 person

  1. Tack och lov har hon inget som helst intresse av hål i tungan eller på andra håll i ansiktet. Tatuering har diskuterats också och hon kan tänka sig ngn liten. Den får hon ta sedan när hon är myndig tycker den tråkiga mamman. 😉

   Gilla

   1. Jag håller dock med dog ang tatuering . Det är liksom en myndighets grej , samt att inga STORA ritningar och inte i ansiktet . Så tråkiga mamman 😀 håller med dig

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.