En helt vanlig (48 års)dag!

Publicerad av

En helt vanlig lördag. Sista dagen i juli. Min födelsedag. Den 48e detta år. Två år kvar till det magiska 50…. Dagen började med att våra gäster från södra USA skjutsades till flygfältet av Maken och sedan var det väldigt tyst här hemma. En skön tystnad. Veckan gick bra, men att ha gäster har ju både sina goda och mindre goda sidor och vi var klara att åter ha endast familjen hemma. Och så trot jag nog att gästerna var nöjda över att återvända hem. Så är det ju med att resa. Roligt att komma på besök, roligt att åka hem igen.

Denna födelsedag ville jag inget annat än bara stanna hemma och ligga lågt.

Tvättade lakan och handdukar efter gästerna. Bäddade sängar igen och snyggade upp. På min födelsedag. Gick väldigt bra det med.

En sprillans ny Äppelklocka har jag nu på armen

Mitt på eftermiddagen åkte vi till Äppel affären och jag valde en ny klocka åt mig. Min gamla har redan fyra år på nacken och jag tycker verkligen mycket bra om den. Den börjar visa tecken på ålder och jag hade lite funderat på en ny. Maken tyckte detta var en utmärkt present för min födelsedag. jag kunde ju naturligtvis inte göra annat än hålla med.

Så mycket mera än detta blev det inte denna dag. Svärföräldrarna kom på en matbit och nu på kvällen är vårt hem återigen fyllt med folk. Ungdomar denna gång. Som ser på Disney filmen Rio!

Medan ungdomarna ser på film sitter jag ute på vår veranda. Tänt ljus, friska vindar och ett glas vitt. Har alldeles just svarat på alla hälsningar på Facebook och känner mig som drottning för dagen! Ingen nämnd och ingen glömd, men tusen tack alla!

8 kommentarer

  1. Vilken nice klocka du fått till present ! Ser din favo färg. Blått är fint . Och Grattis igen . Jag kommer lunkande efter med mina nyss 46 fyllda . Visst är det roligt vara på resa , roligt komma till destination men ochså skönt att återvända hem igen .

    Gillad av 1 person

  2. Vilken bra födelsedag det blev och en alldeles perfekt present!
    Visst är det trevligt med besök men det blir också intensivare dagar så man känner skillnaden när gästerna åkt hem.

    Ha en bra start på augusti!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.