Sällskap

Publicerad av
Det kommer folk!

Vid 15.15 tiden anlände de. Ungdomarna med god kompis. De skall spendera resten av veckan här vid sommar stugan med oss. Resan hade gått alldeles utmärkt och Sonen körde hela vägen. Förutom att flyga plan är väl köra bilar det näst bästa här i världen då det kommer till fordon.

Hundarna blev alldeles helvilda då de märkte att en bekant bil parkerade på den sten och barrtäckta uppfarten. Maken släppte ut dem och de rusade upp till Sonen och Lillasyster och skällde, som brukligt är, åt gästen. Grannflickan har vi bott mitt emot de senaste tio åren och är egentligen ingen gäst. Fast det måste väl visas lite vem som bor här kan jag tänka mig att hundarna tyckte.

Vädret fortsätter på det mulna och kyliga! Några regndroppar förärade oss också denna eftermiddag, runt 20 stycken eller så. Det kyliga vädret bekommer mig inte det minsta. Påminner om hösten som ännu inte är i antågande på flera veckor.

Dock gissar jag ungdomarna var en aning besvikna. De hade nog tänkt sig vattenskidor då de kom eftersom det var hett och fuktigt i Förorten som de lämnade bakom sig.

Imorgon gissar jag dock att det blir lite åka av. Enligt prognosen skall det bli betydligt varmare och solen lär skall återvända.

Tills dess njuter i alla fall undertecknad av byxor och iskalla fötter!

4 kommentarer

 1. Roligt då det blir lite liv i luckan.
  Hoppas det är väder får vattenaktiviteter imorgon.
  Här är det också svalt väder för tillfället, men lär ändra till helgen igen.

  Gillad av 1 person

  1. Det märks att man är förälder till ungdomar då lite mera fart och fläkt är välkommet. Varmare nästa vecka här med. Konstant över 30 grader…. 😩

   Gilla

  1. Tack! Det är roligt att ha ungdomarna med oss igen. Och kylan är tydligen över, men åtminstone är det inte hett…. Ännu. Ser värre ut till nästa vecka igen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.