Grupptryck? Ja, men absolut!

Publicerad av
Början på en spetssjal

Jag drabbades av nästan ohejdad klåda att sticka igår kväll! Jag har inte haft ngt projekt på ett litet tag. Läst böcker istället. Trevligt det med, men igår kväll då stickjuntan satt där, både hemma hos oss och via skärmen drabbades jag av enorm stickklåda!

Har alltid bedyrat att det är alldeles för hett att sticka på dessa breddgrader under sommaren, men igår gjorde jag en sådan där upptäckt…. en upptäckt som fick mig att skratta högt inombords åt mig själv. Mina stickande vänner satt förvisso med sina handarbeten trots +35 grader ( jo jag vet. Galet varmt för årstiden har vi haft! Äntligen skall det svalka av lite!), men, och detta är viktigt, alla stickade i tunt, svalt och fint bomulls garn! Varför hade jag aldrig tänkt på ngt sådant?!

Så idag bar det av till hobbyaffären för inköp av garn och stickor. Hittade ett trevligt garn i bomull med lite polyester inblandat.

Kom hem, sökte upp garnmärket på nätet och ett trevligt mönster i detta garn. Gratis och bara att ladda ner. Spetsmönster som jag stickade mycket i vintras, men då i tyngre garn.

Nu skall det här stickas trots årstiden!

2 kommentarer

  1. Ja men absolut, sticka kan man göra alla årstider. Det är bara att planera projekten så de passar. Jag har köpt ullgarn 😀 och tänker sticka en kofta trots årstiden. Så galen är jag.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.