Den obligatoriska brasan….

Publicerad av

… tände vi igår kväll. Hösten gjorde sig påmind med svala vindar och det blev faktiskt så pass svalt att jag drog på mig ett par byxor och en tunn sportjacka.

Vi åt en klassisk, nordisk middag på köttbullar och potatismos tidigare på kvällen, så ingen ville grilla s’mores över elden. Jag gick genast in och hämtade ingredienserna bestående av marshmallows, chokladplattor och grahamkex, men varken Maken eller Lillasyster var intresserade pga den bastanta middagen.

Istället satt vi och njöt av en fin kväll. Relativt myggfri var den också pga vindarna och myggsprayen fick lämnas inne i villan.

Nu är det onsdag förmiddag och vädret har återigen svängt till varmare och fuktigare. Det känns lite som om hösten och sommaren kolliderar idag. Luften är varm och fuktig, men vindarna som rasslar i löven har en helt annan, mera kyligare karaktär.

Inte mycket står på dagens program heller. Gissar att Lillasyster vill ut på sjön på vattenskidorna igen. Både hon och Maken tog varsin tur igår. Och bra gick det! Båda hölls uppe länge, medan jag rattade båten medan Maken åkte!

Bildbevis på detta finns tyvärr inte eftersom Lillasyster höll ett öga på sin pappa medan han åkte vattenskidor och jag körde båten. Gissar att det blir mera sådant senare idag….

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.