Hemmabio

Publicerad av

Varenda gång som Lillasyster och jag skulle gå på bio för att se på Frozen 2 kom ngt emellan och det blev aldrig att vi gick och såg den. Igår  kväll kollade jag om den gick att hyra, vilket den ännu inte gick, men det gick att köpa den, vilket jag då gjorde. Här säljs filmer för runt 20 USD och det kostar runt 7 USD att gå och se en film, så om du betalar för tre biobiljetter, har du redan så att säga köpt filmen. Alltså, slog jag till  och köpte den.

Efter att Lillasyster hade övat harpa, gick vi ner i  källaren och vår hemmabio och såg filmen. Jag hade tänkt mig att jag skulle sitta och sticka medan vi såg på filmen, men den var så väldigt bra, så jag kunde inte ens koncentrera mig på maskorna! Och då har jag ju ändå inget invecklat mönster att följa precis.

Har ni sett den? Om ni tyckte om den första filmen, kommer ni helt garanterat att tycka om den andra filmen också. Helt otrolig.  Disney är nog helt i världsklass då det kommer till underhållning, annat kan man inte säga.

Efter att filmen var slut messade jag vår äldre Dotter och frågade vilken av filmerna hon tyckte var bättre och hon var av precis samma åsikt som jag, hon visste helt enkelt inte vilken av filmerna hon tyckte bättre om. Vi kunde båda konstatera att det inte är ofta som man känner så, att man faktiskt inte vet om uppföljaren är bättre än den första filmen.

Om du inte har sett Frozen 2, så rekommenderas den varmt. Helt fantastisk bra och mycket fint påhittad berättelse, som egentligen var mera invecklad att vad man skulle tro. Kan nog ha varit ganska svårt att hänga med för yngre barn, men de fick ju säkert ut annat av filmen istället.

 

4 kommentarer

  1. Jag har inte sett den, men har hört att den är omtyckt. Vi var på bio i fredags och såg Bad boys. Dottern hade tjej kväll så det vara bara att gilla läget o hitta på något – så det blev restaurang mat och sedan bio. 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.