Ute i sista minuten

Publicerad av

Som jag berättade i mitt förra inlägg, så är mamman i huset verkligen ingen Halloween, fantast. Dock är det ju  faktiskt Halloween inkommande torsdag, den 31.10 och Lillasyster ville ha ngt att klä ut sig till.

Först hade hon tänkt sig en sjöjungfru av ngt slag. Sedan blev det en tukan och sedan…

Ja, vad annat att göra än att att åka till affären denna soliga, relativt varma eftermiddag för att titta  på utbudet som ännu faktiskt fanns i affärerna…?

Till allra först provade hon ett huvud för en enhörning. Så väldigt förtjust i detta var hon inte….

Giraff var skojigt, men ingen favorit heller. Att sedan trolla fram gula kläder att ha på resten av kroppen, visade sig vara en aning svårare än vi hade tänkt oss. Att hon sedan också är allergisk mot giraffer ( jo, på riktigt!) gjorde ju inte saken bättre, om än ganska komiskt.

Kråkmasken, såg nog mera ut som en korp. Svarta kläder skulle vi nog säkert ha kunnat hitta rätt enkelt, men hon var inte så väldigt förtjust i den här iden   heller.

Den  dräkt som Lillasyster provade allra sist, blev det! Ser ni vad hon föreställer? Jo, en sengångare! Ni vet ett sådant där  otroligt långsamt djur, som hänger upp och ner i träden och äter mat och bajsar en gång i veckan. Typ.

Lillasyster har sedan länge varit väldigt intresserad och fascinerad av dessa djur, så det passade alldeles ypperligt att vi hittade en dräkt i hennes storlek  som föreställde en sengångare som passade och hon var väldigt nöjd.

Godiset inhandlade mamman igår, det lilla pyntet vi har är upphängt och nu får det alltså då bli Halloween!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.