Squirmy and grubs

Publicerad av

I söndagens tidning fanns det en artikel om ett mycket intressant  par. Detta par är bosatta här i Minneapolis trakten och har ett mycket unikt  förhållande. För ngn tid sedan började de med en vlog på YouTube och jag kollade in den och blev väldigt  fascinerad.  Här på min blogg vill jag dela med mig av deras vlog, deras klokheter och deras helt unika situation. De bloggar under namnen ‘Squirmy and Grubs’,  men har egentligen helt vanliga namn som Hannah och Shane.

Naturligtvis går ju allt på engelska, viket  kanske inte är så svårt att förstå. Däremot kanske det kan vara svårare att förstå deras situation i samhället eftersom kulturskillnaderna  mellan Minnesota  och Finland’/Norden är så stora. Dock tycker jag ändå att ni skall ta  er en  titt:

(Detta är bara en av en hel massa vloggar som de har på YouTube. Bara att välja och vraka.)

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.