Sockerkaos i köksregionen

Publicerad av

Denna oplanerade, lediga eftermiddagen bestämde jag mig för att baka. Först blev det en finsk blåbärspaj och sedan blev det amerikanska småbröd på havregryn och russin. Detta gick dock inte helt klockrent av stapeln. När jag tog sockerpaketet ur skåpet, fastnade det i ngt och jag drog ju förstås i det. Pappret slets upp en aning och på bilden kan ni ju se resultatet av denna händelse. Nu var det då inte endast köksbänken som var täckt i socker, utan till vänster om mig på golvet hade hundarna det hur läckert som helst och slickade upp allt socker som hade spillts ut på golvet. ( Jo. Jag vet, alla andra hundälskare där ute i periferin, hundar skall egentligen inte ha socker, men det gick liksom inte att undvika två, otroligt glada hundar deras skrovmål då Matte i huset helt enkelt bara häller ut godis över hela halva köksgolvet!)

Nu är allting färdiggräddat, sockret uppstädat, golvet dammsugt och moppat och så är det dags att ta tag i kvällens matlagning. Ikväll blir det kycklingtacos! Vad serverar ni ikväll?

6 kommentarer

 1. Här blev det kycklingklubbor och ris, säkert kort som alla här gillar.
  Tror bestämt att jag ska baka något till helgen också, kanske tunnbröd…

  Gilla

   1. Inte svårt alls det är ungefär som vanligt ljust bröd. Man kavlar ut degen riktigt tunnt och har det bara en kort stund i ugnen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.