Inlägg från hotell…

image

Man skulle ju kunna  tro att jag reste med en skurk bredvid mig igår kväll när man ser denna bild! Så var docka inte fallet, tack och lov! Eftersom båda flygen var försenade, blev det mitt i natten innan vi kom fram till Phoenix i Arizona. På det andra planet sov tre av fem familjemedlemmar och på bilden är det dottern, som likt Skalman, har dragit sig in i skalet!

Så småningom kom vi då fram till vårt hotell, det vanliga som vi trivs så bra vid. Utmärkt service, vänlig personal och utsökt morgonmålsbuffe’!

Tyvärr blev det inget morgondopp eftersom det pågår renovering och simbassängen ser ut så här dagtid:

image

Täckt med presenningar så att inte damm och annan smuts från den närliggande hotellrenoveringen skall flyga ner i bassängen. Lite snopet minsann, så det blev en liten promenad istället i förmiddagsvärmen som snabbt uppnådde 31 grader här i öknen!

image

Sonen, Lillasyster och jag gick de 3 kilometrarna till shopping centret SanTan Village. Det hann bli riktigt varmt innan vi kom fram, men trots detta tyckte jag att barnens klarade sig riktigt bra. Jodå, visst, en del klagomål förekom det nog, men när vi väl kom fram blev det en tur direkt in till den jättelika sportaffären och luftkonditioneringen!

image

Eftersom hotellets simbassäng är stängd blev det simning hos Svägerskan istället. Vattnet var förvånansvärt svalt, endast runt 20 grader, men våra barn tyckte nog att det var mycket skönt att ta sig ett dopp!

image

Lillasyster kommer nerför rutschbanan i rasande fart!

 

Det ble en riktigt trevlig första dag här i Arizona. Imorgon packar vi om väskorna, checkar ut ur hotellet och fortsätter norrut till staden Sedona. Men först skall kroppen få sig en längre natt än vad den fick senaste natt! God natt världen!

4 thoughts on “Inlägg från hotell…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.