En helg utan pappa

image

Ja, en sådan avverkades i rasande fart denna senaste helg och det gick riktigt bra. Vi trivs ihop som familj och har roligt ihop ( för det mesta), så visst saknades Maken/Pappan i helgen medan han vistades i Phoenix, Arizona och hälsade på sin syster.

Bilden ovan tog jag av barnen när vi hade kommit till restaurangen som vi bestämde oss att åka till på lördagskvällen när mamman i huset var för lat att koka middag!

Det hade varit en intensiv lördag:

image

Gymnastiklektion för Lillasyster, precis som alla andra lördagar.

image

Medan Lillasyster  gymanstiserade på bommar, golv och hängde i ringar och klättrade på stänger, gjorde Storasyster läxor på ett närliggande kafé, medan mamman planerade aktiviteter för telningarna på jobbet.

image

På kvällen medan vi åt på restauragnen skickade Maken bilder på solndegången i öknen. Det hade varit hela 20 grader varmt på dagen, men som bekant är med ökenklimatet, blev det nästan genast kyligt så fort solen gick ner.

De fyra dgarna som Maken/Pappan var bortresta gick som sagt i rasande fart och igår, på söndagseftermiddagen kom han hem igen. Han hade lämnat bilen på flygfältet, så han bara körde hem efter att ha landat och fått sitt bagage. En glad familj väntade honom med stora kramar!

image

 

4 thoughts on “En helg utan pappa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.