Surfin’ Safari

Det regnade den sista dagen på Kauai, ordentligt! Det formligen spillde ner! Vi hade lovat de äldre två barnen surfinglektioner innan vi åkte hem och eftersom vi måste checka ut ur hotellet kl.10 och vårt flyg tillbaka österut inte skulle lyfta förrän kl23.15, hade vi bra med tid!

Problemet var alltså vädret! Hela veckan hade solen och vädret visat sig från sin bästa sida, ävenom det var lite hett vissa stunder för min del. men, men…. Vår sista dag på Kauai öppnade sig himlarna och regent spillde ner, sgs hela dagen!

Den privata surflektionen som vi hade ordnat med surfskolan för barnen skulle börja kl.14 och vi undrade om det skulle bli till ngt. Speciellt Dottern var orolig att hon inte skulle få lära sig surfa pga att vädret satte käppar i hjulet.

Till  all lycka var instruktören en trevlig, härdad surfare i 50 årsåldern och menade att lite regn inte skulle störa lektionen alls och till råga på allt  var ju vågorna helt fantastiskt stora pga de hårda vindarna!

– Nah, a little rain won’t hurt anything and you know, the surf is good!

Klara för sin surflektion i regnet.

Klara för sin surflektion i regnet.

Iväg till stranden går de. Fotot taget genom vindrutan pga det nerösande regent.

Iväg till stranden går de. Fotot taget genom vindrutan på bilen  pga det nerösande regent.

Dottern ute i vågrona!

Dottern ute i vågorna!

image

Efter avlustad lektion måste vi ju natruligtvis ta foton i regnet. Dottern tyckte det var roligt att surfa, trots regnet och hon hade nästan klarat av att ställa sig att stå på surfingbrädan. Hon var glad och nöjd!

Instruktören frågade Maken om Sonen har vuxit mycket de senaste månaderna. Han hade svårare att lära sig att surfa och isntruktören menade att Sonen hade så mycket ben och armar att hålla reda på, just pga att han vuxit så snabbt den senaste tiden. Han slapp inte upp att stå på brädan, men instruktören trodde nog att han skulle lära sig om han tog några lektioner till.

Hur som helst, så var båda barnen nöjda och efter duschar, ombyte och middag på restaurang, var det dags att styra kosan mot flygfältet…

Hejdå Kauai! Det hade varit en helt fatastisk vecka! ( Och om barnen får som de vill, blir det flera…!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.