När livet tar…( för mycket)

Publicerad av

Efter middagen denna kväll kom telefonsamtalet. Maken svarade och såg nästan genast helt förstörd ut. Det var en kollega som ringde och morgondagens arbetsschema måste lösas på direkten och anledningen var allt annat än trevlig….

En kollegas sambo dog ikväll. Han var 28 år och tillsammans hade de två små barn. Han var polis och anställd vid Minneapolis poliskår. Han blev klar med polisstudierna för endast två år sedan och var så stolt när han fick anställning direkt.

Ikväll ryckte han ut tillsammans med en hel massa andra poliser när det sköts i en lägenhet mitt inne i staden, men inte i de vanliga kvarteren där det skjuts var och varannan kväll. Han var ett av offren. Det andra var mannen som sköt.

Jag kände honom inte. Jag känner Makens kollega som var sambo med polisen som fick sätta livet till ikväll. En trevlig kvinna som också jobbar som anestesiläkare.

Livet är skört. Håll om era nära och kära.

12 kommentarer

  1. Oj det var tragiskt,tufft att mista sin livskamrat vis så unga år…

    Ja samma här jag kollar på Flightradar när någon i familjen är ute och reser..Hoppas Moa och mamma får några fina dagar i London..Haé Kram.

    Gillad av 1 person

  2. Vilken otroligt tragisk händelse som jag förstår berör er djupt. Det är på tok för tidigt att mista en så ung sambo och pappa. Jag hoppas att familjen får ett god stödd av nära och kära i denna svåra situation.
    Ja, livet är både skört och orättvist.

    Gillad av 1 person

  3. Kunde inte välja Gilla här… 😭 Verkligen tragiskt och sorgligt. Fastän jag inte känner de drabbade, men jag känner ju dig en aning, och anar hur nära det kommer.

    Poliser, brandmän, läkare… socialarbetare… journalister, kunde väl räkna upp många – lever farligt i dag men gör sitt jobb.

    Vi ska inte klaga över småsaker. Varje dag är en gåva.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.